Linkek

Hasznos, érdekes keresztyén weboldalak:

www.bibliai.com: A bibliai.com mindenkinek, de elsősorban a gyerekek, fiatalok nevelésében érintetteknek szól. A bibliai értékrendet igyekszik összefüggéseiben megvilágítani és alkalmazásához kíván segítséget nyújtani a nevelés gyakorlatában.

Powerpoint bemutatók (pps): Gyülekezetünk tagjai által gyűjtött, a hitünkről, a világról szóló, elgondolkodtató, megható, kedves Powerpoint bemutatók.

Igés kártyák, képek

Online nézhető filmek: www.keresztenyfilmek.com

Letölthető filmek: Bibliai filmek , Egyháztörténeti filmek , Bibliai történetek rajzfilmen

Rövid videók: Jóságmérő, A büszkeség, Hokedli, A szőnyeg, Mi a gyülekezet?, Hídmester ,
Isten tortája, Kényelem, Uram,Uram!, A megbocsátás ereje, A lufi, ami piros, A szavak ereje ,
Fogságban, Elveszve és megtalálva, Csodálatos kegyelem, Tudod, hogy miért dícsérem az Urat?!,
Pintér Béla- Homokba írva , A hajóból kivetett Jónás története, Szeressed az ellenségeidet!

Bibliák, könyvek: Különböző fordítású Bibliák, könyvek Adobe Reader (pdf) formátumban. A dokumentumok tömörítve (zip) vannak, melyeket a Windows intézővel - letöltés után - ki lehet csomagolni.

Református Rádió: A Tiszáninneni és a Tiszántúli Egyházkerületek összefogva a tulajdonosai lehetnek az Európa Rádió Miskolcot üzemeltető KHT-nak. Mert olyan rádióra találtak, amely célkitűzésében műsoraiban érték és mérték adó szeretne lenni. Ez a cél teljes mértékben összeegyeztethető azzal, amit a mi egy Református Rádió arculatában látni kívánunk, s ezzel elindulhat az első magyar református rádió.

Parókia Portál: Portálunkat református egyháztagok alapították, önálló, független kezdeményezésként a magyar anyanyelvű reformátusság szolgálatában. Egyházi és földrajzi kötődésünk szerint a Dunamelléki Egyházkerülethez tartozunk, de kezdetektől fogva egységes egészként tekintünk a magyarországi, Kárpát-medencei és a világban szétszórtságban élő magyar reformátusságra. Ezért szolgáltatásaink is határtalanul állnak rendelkezésre. Online Biblia kereső funkcióval: a portál "Igével élünk" - "Bibliák" almenüjében a "PROTESTÁNS ÚJ FORDÍTÁSÚ (revideált) BIBLIA" (bal felső sarokban "Keresés" menüpont)

Jézus sírja: Szent Sír-templom 3D-s virtuális túra. Másik lehetséges sírhely egy kertben található: Választhatunk a régi és a kialakítás alatt lévő új honlap közt.

További Powerpoint fájl, link, könyv,... küldhető erre a címre: lovaszie@gmail.com